MALE SKRIVNOSTI ZA BOLJŠE ŽIVLJENJE

V zadnjem času me veliko ljudi sprašuje kako naj si pomagajo pri nespečnosti. Nekaterim pomaga domači čaj iz mete, melise, kamilice in baldrijanovih kapljic. Po nekaj mesecih imamo že dokaze, da pomaga tudi Teslova Purpurna Plošča.
http://www.teslovapurpurnaplosca.si/
Teslova Purpurna plošča se položi pod blazino. Nekateri so po uporabi te ploščice zaspali kot top, spet drugim je začela delovati čez kakšen teden dni.
Obstaja več rešitev pri nespečnosti, jaz opisujem samo tiste, ki mi jih povedo moje stranke. Konopljina smola je prav tako učinkovita pri nekaterih, vse je odvisno od posameznika.
V primeru, da ne moremo spati, si lahko postavimo posodo z mešanico polnega vedra vode z 1 kg morske soli k nogam, zjutraj pa raztopino zlijemo stran.
Neko dekle mi je povedala, da ji pomagajo avtogeni treningi,
2 krat po deset minut na dan si govori v miru:
POPOLNOMA MIRNA SEM.
Spet drugi so rešitev našli v športu – predvsem v teku, pomaga tudi, če smo bolj fizično aktivni in se čim več gibljemo na svežem zraku. Pa še nekaj. Kofetkanje v dobri družbi vedno pomiri, nekaterim pa pomaga poslušanje glasbe ali pa pomirjen ples v dvoje.
Zelo pomembno je da smo pred spanjem čim bolj umirjeni, pred spanjem pomaga tudi iskrena HVALEŽNOST Bogu, vesolju, naravi (kakor kdo imenuje to neverjetno silo) za vse kar se nam je lepega zgodilo tisti dan.
Tako kot vedno pravim, VSAK JE UNIKAT, VSAK ZASE IMA NAJBOLJŠI RECEPT IN JE ZANJ VSEKAKOR NAJBOLJŠI!