S KODO “BARBKA10” POPUST NA VSE VITAMINE MINERALE

S kodo “BARBKA10” popust tudi na izdelke v akciji v spletni trgovini FutuNatura. Povezava tukaj: https://www.futunatura.si/
Izdelke lahko naročite po telefonu: 031 011 322 ali na spletni strani, kjer ne pozabite na desni strani vpisati kodo za popust:

Pripravki so sestavljeni iz ekoloških zdravilnih ayurvedskih rastlin in pripravljen po starovedskih  za popolno harmonijo telesa in duha. Je univerzalni pripravek, ki zaradi svojevrstnega načina priprave dvigne osnovni nivo energije v telesu, z namenom samozdravljenja, regeneracije in pomlajevanja celotnega organizma. Uporablja se tako za preventivo kot kurativo.

Pripravki so bogat vir antioksidantov, vitaminov, mineralov, prehranskih vlaknin in proteinov. Nudi odlično podporo imunskemu sistemu in deluje protistresno. Pripomore k razstrupljanju telesa, dvigu nivoja energije v telesu, k boljšemu počutju in urejeni prebavi. Lajša dihalne težave, nespečnost, pripomore k delovanju živčnega sistema, uravnavanju holesterola, krvnega sladkorja in tlaka. Deluje antivirusno, antibakterijsko in protivnetno. Pripravki so tudi vir folne kisline in esencialnih omega 3 maščobnih kislin. V njem se nahajajo sestavine naravnega izvora, ekološke pridelave, brez kakršnih koli kemijskih dodatkov (aditivov, konzervansov, barv…).

POKLIČITE ZA VEČ INFORMACIJ: 051 237 – 825 ( Barbka Špruk)