V FEBRUARJU IN MARCU PROSTI TERMINI ZA BREZPLAČNO TELEFONSKO SVETOVANJE 🙂

Zaradi dobrega odziva nadaljujem z brezplačnim 30 minutnim svetovanjem po telefonu, ki je marsikomu prineslo velike spremembe. ❤️ Nekdo potrebuje samo nasvet, spet drugi se odloči za korenite spremembe “dela na sebi” in začnemo sodelovati.

Dejstvo je, da razni strahovi, panika, depresija, tesnoba in mnoge druge stiske ljudi ovira, da bi se v svojem življenju premaknili naprej k zdravju ali dobremu počutju, veselju, optimizmu in uresničevanju svojih ciljev. Pri svojem delu sem v 8. letih svetovanja s strankami ugotovila kako pomembno je odkriti VZROK za nastale težave, spodbuda in prave smernice, da se ljudje izkopljejo iz brezna težav, ki jih pestijo.

V primeru, da se najdeš v zapisu, se lahko prijaviš na 30 minutno brezplačno svetovanje po telefonu. Pošljite SMS za brezplačno svetovanje na 051 237 825, potem pa vam v najkrajšem možnem času pošljem proste termine.

Barbka Špruk Zahvale strank tukaj: https://www.barbkaspruk.si/zahvale/ IZJAVA O OMEJITVI ODGOVORNOSTI Celoten spekter mojega delovanja se uporablja zgolj v informativne in poučne namene. Nobena od metod ni zasnovana, da bi postavljala diagnozo, bila predpisana za katerokoli obolenje za duševno bolezen oziroma jo zdravila ali pozdravila.