ŽIVETI V MIRU

KO SE DUŠA NAUČI ŽIVETI V MIRU IN HVALEŽNOSTI PRIVABI V SVOJE ŽIVLJENJE VEDNO VEČ SREČNIH TRENUTKOV 🙂
Včasih se tudi sama znajdem v situaciji kjer je kakšen prepir, kjer “padajo” kakšne neprimerne besede, takrat vem, da se moram z dano situacijo čimprej pomiriti, še posebej ker danes zagotovo vem, da zakon privlačnosti v moje življenje vedno prinese še več podobnih trenutkov, okoliščin in ljudi, kjer se take situacije kar množijo, če se ne pomirim z dano situacijo.
 Samo zaradi svojih lastnih izkušenj z zakonom privlačnosti (prijatelj je to silo strokovno imenoval zakon gravitacije) danes delujem veliko bolj umirjeno, ker vem točno kaj je ta sila ustvarila v mojem življenju. Ustvarila je veliko srečnih in zabavnih trenutkov,  okoliščin, ljudi, dogodkov, ki so se mesece nazaj pletli v mojih mislih…
Sila zakona privlačnosti je opisana v mnogih knjigah, med njimi tudi v svetem pismu.
Evangelij po Marku 11:24:
“Karkoli prosite v molitvi, VERJEMITE, da ste to že dobili, in imeli boste.”
 Uživam, ko ljudi učim in poučujem o zakonu privlačnosti, uživam ko jim lahko s svojimi materialnimi dokazi dokažem kako je na meni deloval ta “slavni” zakon privlačnosti. Od leta 2011 sem še bolj začela preučevati to silo, še bolj močno sem začela VERJETI V MOČ TE VELIKE SILE, te neskončne skrivnosti, tega zakona privlačnosti, ki jo nekateri imenujejo bog, angeli, vesolje, narava.
To je naš notranji duhovni izvor s katerim je povezan vsak človek, a ni nujno, da bo vsak verjel tej teoriji. Človek mora vedno poslušati najprej svoj notranji glas.
Eden izmed mojih sloganov je tudi “ODLOČI SE SAM! VSAK ČLOVEK TOČNO VE KAJ JE ZANJ DOBRO IN KAJ NE! NIHČE NIMA BOLJŠIH ODGOVOROV NA NAŠA VPRAŠANJA KOT MI SAMI!”
Danes predobro in vedno bolj vem, da med menoj in bogom ni posrednika, tako kot ni posrednika med mamo in otrokom.
Vedno več miru in hvaležnosti je prisotno v naših življenjih, vedno več možnosti je, da se še tako težke okoliščine prej ali slej razrešijo v dobro nas samih! 🙂